Tanácsadás online


Hogyan veheti igénybe a tanácsadást?

Rendelje meg az oldal alján található űrlapon.
Amíg a megrendelést egyeztetjük, egyenlítse ki a díjat és készüljön fel a tanácsadásra. Én küldöm az elektronikusan kiállított számlát.
Legyen pontosan a megbeszélt időben a gép előtt.

További részletek itt >>

Az online tanácsadás előnyei

Nincs szükség utazásra.
A saját kérdéseire kap válaszokat.

További részletek itt >>

Hogyan veheti igénybe a tanácsadást?


Előre egyeztetett időpontban, az Ön által megjelölt -- és szakterületemhez tartozó -- témában. A tanácsadás vagy másnéven konzultáció díja (lsd. a díjtáblázatot) átutalással előre fizetendő és a díjról elektronikus számlát kap. Az online konzultáció kedvezőbb, mint a személyes, hiszen nem megy el az idő az oda- és vissza utazással, parkolással. A konzultációra csak felkészülten érdemes érkeznie ahhoz, hogy valóban hasznos legyen az Ön számára. A felkészüléshez az alábbi útmutatásomat javaslom; görgessen lejjebb és máris olvashatja!
A jogi tanácsadás során Ön az elmondott ügye és a hozzá tartozóan feltett kérdéseire kap érthető és alkalmazható jogi válaszokat.
Az ügye részletes előadásában el kell mondania, hogy jelenleg hol tart az adott folyamat, milyen lépéseket tett eddig az ügyében, van-e már megindított eljárás, ha igen ennek részleteit is elő kell adnia.
Tehát, a Megrendelő az egyedi ügyére és egyedi kérdéseire kap konkrét válaszokat.

Amire az online jogi konzultáció igénylésénél figyelni kell (!):
>> A szakember nem találgat, semmit sem tesz hozzá ahhoz, amit Ön előadott. Ha bármely részletet elhallgat vagy megmásít a valóságtól eltérően, akkor az az Ön felelőssége és a hiányos vagy fals információk alapján fog válaszokat kapni.
>> Az online jogi konzultáció szigorúan csak a feltett kérdéseire ad választ, tehát gondosan írja össze a kérdéseit offline, mielőtt a megrendelést leadná! Ha a konzultáció témájával kapcsolatos jogi utak ügyintézés ideje és költségei is érdeklik, akkor erre is kérdezzen rá.
>> Az online jogi konzultáción pontosan adja meg az ügy részleteit! Minél alaposabb és részletesebb ügyleírást ad, annál pontosabb jogi válaszokat kap.
>> Ha iratokat is elő akar tárni a kérdéseivel összefüggésben, akkor nem az online konzultációra van szüksége, hanem kérjen jogi állásfoglalást, itt !
>> Az online jogi konzultáció hang- és képanyagot egyszerre továbbító szoftveren (főszabályként: Skype) keresztül zajlik, amihez saját felhasználó fiókkal kell rendelkeznie. Ha ilyen nincs, akkor nem tud létrejönni az online konzultáció.
>> Hogyan készüljön fel az online jogi konzultációra? Kattintson ide és máris olvashatja a részleteket!

Felkészülés az online jogi konzultációra

 • Mikor vegyen igénybe jogi tanácsadást?

  Bármilyen jogvita esetén vagy annak megelőzése érdekében igénybe veheti a jogi tanácsadást, például az alábbiakban:

  Szeretne fellépni a családi vagyon védelme érdekében.

  Vitás ügye támadt szomszédjával, rokonával, ismerősével vagy vállalkozójával.

  Szeretné megismerni a szülői és gyermeki jogokat és kötelezettségeket. Idézést kapott a hatóságtól vagy bíróságtól és szeretné tudni, mi a teendő, mik a lehetőségek.
 • Hogyan készüljön fel a jogi tanácsadásra?

  Ahhoz, hogy a jogi tanácsadásból a lehető legtöbbet profitálhassa, érdemes felkészülnie a konzultációra az alábbiak szerint:

  Tisztázza magában, mi is a felmerült vitás kérdés és azzal kapcsolatban, milyen eredményt szeretne elérni, hajlandó-e a másik féllel egyezkedni.

  Gondolja át azokat az információkat, amelyek a felmerült vitában lényegesek, amiket átad az ügyvédnek és amik segítik az ügyvédet abban, hogy jogi minősítést adjon és jogi lehetőségeket vázoljon fel.

  Állítsa össze a rendelkezésére álló legszükségesebb dokumentumokat, ezeket hozza magával a konzultációra.

  Írja össze a kérdéseket, amelyeket feltenni kíván a jogi tanácsadáson.

  Ha a jelen oldalon írtak alapján is úgy ítéli meg, szüksége van jogi tanácsadásra, vegye fel velem a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot! A felmerült jogvitában a szakterületeimen szerzett ismereteim és tapasztalataim szerint készséggel állok rendelkezésre.
 • Miért érdemes igénybe vennie a jogi tanácsadást?

  Kétségek helyett a konkrét jogi lehetőségeit ismerni fogja és azt is, hogy miként érvényesítheti a jogait, érdekeit.

  Tájékoztatást kaphat arról, hogy érdemes-e bírósághoz fordulni vagy megoldható-e peren kívül az adott jogvita.

  A tanácsadás során megismerheti leendő jogi képviselőjét, hogy tud-e vele együtt dolgozni, meg tud-e bízni benne és ezek alapján eldöntheti, hogy ad-e megbízást a részére.
 • A jogi tanácsadás előnyei

  A felmerült vitás helyzetben feltárulnak a megoldási lehetőségek és ezek ismeretében járhat el.

  Szerződéskötés előtt érdemes ügyvéd szakértő tanácsát kikérni.

  Ha már van egy szerződés tervezet a kezében, akkor annak ügyvéd általi vagy másik ügyvéd általi véleményezése nagyon hasznos tud lenni.

  Ismeretlen helyzetben találta magát és nem tudja hogyan kell az adott ügyet intézni? Az ügyvéd a tanácsadás keretében tud ebben segíteni.

Árak

70 perc tanácsadás

egy fix alkalom

előre egyeztetett időpont
online
egyedi kérdéseire kap válaszokat

1 alkalom: 70 perc

Ára: 25.000.-Ft

90 perc tanácsadás

egy fix alkalom

előre egyeztetett időpont
online
egyedi kérdéseire kap válaszokat

1 alkalom: 90 perc

Ára: 40.000.-Ft

Időpontot foglalok online tanácsadásra

A vásárlás ÁSZF-jét itt éri el.
Az adatkezelési tájékoztatót itt éri el.