Jogi információs füzet
Amit az ajándékozási szerződésről tudni kell
Lekerült a polcról 2022.09.01-jén!
Kérjen helyette jogi állásfoglalást!
Vissza a főoldalra>>

Ajándékok sora vesz minket körül nap mint nap, azonban ez az esetek többségében nem is tudatosul. Sokan hajlamosak különösen az ünnepek alkalmából még hitelt is felvenni csak azért, hogy értékes ajándékkal állhassanak elő. Vajon tényleg érdemes ebbe belevágni vagy vannak-e bökkenői az ajándékozási szerződésnek?
ajándékozási szerződés információs füzet

Amit az ajándékozási szerződésről tudni kell című Jogi információs füzet


A tartalomból:
Mi az az ajándékozási szerződés?
Mit lehet ajándékozni?
Kinek lehet ajándékozni?
Lehet-e az ajándék adását feltételhez kötni?
Mi az, ami az ajándékozási szerződésnél megfontolandó? (7 pontban lett összegyűjtve, hogy mik azok a lényeges dolgok, amikre oda kell figyelni.)
A jelen füzetnél az illeték törvény szabályai is alkalmazásra kerültek.

Rendelje meg most a következő űrlapon!

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

Hogyan juthat hozzá az információs füzethez?

Az alábbi űrlap segítségével vagy e-mailben kérje az Amit az ajándékozási szerződésről tudni kell
című Információs füzetet (továbbiakban: füzet), adja meg a számlázási nevét, címét és azt, hogy közvetlen banki átutalással vagy a SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül teljesíti a vételár megfizetését. A megrendelést visszaigazoló e-mailben kapja meg azt, hogy hova fizesse meg a füzet árát 7.000.-Ft összeget. Ez egy könyv árával azonos, és lényegesen olcsóbb, mint a konzultáció. Amint megkaptam a füzet vételárát, a következő e-mailben küldöm a füzetet pdf formátumban a levelem mellékleteként.

A vásárlás ÁSZF-jét itt olvashatja el.

Az adatkezelési tájékoztatót itt érheti el.

Megrendelőlap: Amit az ajándékozási szerződésről tudni kell című Információs füzet


A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina