Mi ez az oldal?

Szekeresné Dr. Zsák Krisztina ügyvéd vagyok és a jelen honlap teljeskörűen az általam készített modern fejlesztés. Ennek a honlapnak a révén válik az ügyvédi-jogi szolgáltatások közül a jogi tanácsadás elektronikussá. A jogi tanácsadás, jogi tájékoztatás itt két formában érhető el. Az egyik az online konzultáció, a másik a Jogi Információs füzetek. Az online jogi konzultáción egyedi kérdéseit van mód és lehetőség átbeszélni.
A Jogi Információs füzetek (vagy rövid nevén Információs füzetek) a saját fejlesztésem, amik tulajdonképpen a jogi tanácsadás, mint jogi - ügyvédi szolgáltatás modern változata. Ezeket a füzeteket én írom. Az Információs füzetben egy jól körülírható és az Olvasóim számára hasznos kérdést mutatok be érthetően. Részletesebben erről a Hogyan készül az információs füzet? cím alatt olvashat.

Ez a honlapom az Információs füzetek mint infotermék vonatkozásában hasonló a webáruházhoz. A hasonlóság az, hogy itt is érvényesül a termék kiválasztása, megrendelése, kifizetése és a vevőé a termék folyamat.
A webáruháztól viszont abban különbözik, hogy az itt elérhető infotermékek nincsenek kitéve a honlapra mint az e-könyvek, tehát, itt nincs vásárlói kosár. Kosár helyett az egyes termékeknél kitett megrendelő űrlapon és a külön oldalon kitett összesítő megrendelő űrlapon lehet kényelmesen és hibátlanul megrendelést leadni.
Az Információs füzetek elérhető példányairól minden esetben talál egy tartalmi ízelítőt, bemutatót, amiből megismerheti, hogy a konkrét füzet kinek és miért jó, Önnek erre van-e szüksége.
Mitől különleges még az Információs füzet? Kattintson a linkre és megmutatom!

Mitől különleges még az Információs füzet?

Tartalmazza a felhasznált jogszabályokat
Az Információs füzet tartalmazza az adott témához felhasznált jogszabályokat. Ez a fejezet megmutatja azt, hogy a füzetben kifejtett válaszok a jogszabályokon alapulnak és melyik jogszabályokban találhatóak.

Tartalma minden esetben az aktuális jogszabályoknak megfelel
Az Információs füzet amikor elkészült, a kézirata lezárásra kerül és ez a dátum szerepel benne. Vásárláskor a kiküldés előtt ellenőrzöm, hogy a jogszabályok változtak-e a kézirat lezárása óta. Ha nincs változás, akkor ezt rögzítem, ha van változás, akkor azt átvezetem.

Az Információs füzetet névre szólóan kapja meg
Az Információs füzetbe bevezetésre kerül, hogy azt ki vásárolta meg, mert az az Ő példánya.

Kényelmes a beszerzése
A megrendelő űrlap kitöltésével pár perc alatt megrendeli, a fizetés után pedig az Öné a névre szóló példány.

Előnyei
Előnyeiként tartom számon többek között azt, hogy:
(1) vásárlói oldalról időhatékony, mert nem kell érte időpontot egyeztetni, utazni;
(2) költséghatékony a kedvező árazása miatt és
(3) érthetően, egyszerűen van megírva, szükség esetén példákkal is;
(4) nem könyv, ezért rövid, lényegretörő, kis terjedelmű, de érthető;
(5) pdf formában bármely mobil eszközön olvasható.

Mobil eszköz barát
Pdf formátumban kapja kézhez, ami által bármely mobil eszközön olvasható. (A pdf formátumot Adobe Acrobat Reader vagy All Documents Reader programmal lehet olvasni.)

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina