Szerezzen jogi információt otthona kényelméből!
Szekeresné Dr. Zsák Krisztina ügyvéd | a JIF (=jogi információs füzetek) megalkotója |
jogi-ügyvédi szolgáltatások - megoldások

Mi ez az oldal?

Szekeresné Dr. Zsák Krisztina ügyvéd vagyok és a jelen honlap teljeskörűen az általam készített modern fejlesztés. Ennek a honlapnak a révén válik az ügyvédi-jogi szolgáltatások közül a jogi tanácsadás elektronikussá. A jogi tanácsadás, jogi tájékoztatás itt két formában érhető el. Az egyik az online konzultáció, a másik a Jogi Információs füzetek. Az online jogi konzultáción egyedi kérdéseit van mód és lehetőség átbeszélni.
A Jogi Információs füzetek (vagy rövid nevén Információs füzetek) a saját fejlesztésem, amik tulajdonképpen a jogi tanácsadás, mint jogi - ügyvédi szolgáltatás modern változata. Ezeket a füzeteket én írom. Az Információs füzetben egy jól körülírható és az Olvasóim számára hasznos kérdést mutatok be érthetően. Részletesebben erről a Hogyan készül az információs füzet? cím alatt olvashat.

Ez a honlapom az Információs füzetek mint infotermék vonatkozásában hasonló a webáruházhoz. A hasonlóság az, hogy itt is érvényesül a termék kiválasztása, megrendelése, kifizetése és a vevőé a termék folyamat.
A webáruháztól viszont abban különbözik, hogy az itt elérhető infotermékek nincsenek kitéve a honlapra mint az e-könyvek, tehát, itt nincs vásárlói kosár. Kosár helyett az egyes termékeknél kitett megrendelő űrlapon és a külön oldalon kitett összesítő megrendelő űrlapon lehet kényelmesen és hibátlanul megrendelést leadni.
Az Információs füzetek elérhető példányairól minden esetben talál egy tartalmi ízelítőt, bemutatót, amiből megismerheti, hogy a konkrét füzet kinek és miért jó, Önnek erre van-e szüksége.
Mitől különleges még az Információs füzet? Kattintson a linkre és megmutatom!

Mitől különleges még az Információs füzet?

Tartalmazza a felhasznált jogszabályokat
Az Információs füzet tartalmazza az adott témához felhasznált jogszabályokat. Ez a fejezet megmutatja azt, hogy a füzetben kifejtett válaszok a jogszabályokon alapulnak és melyik jogszabályokban találhatóak.

Tartalma minden esetben az aktuális jogszabályoknak megfelel
Az Információs füzet amikor elkészült, a kézirata lezárásra kerül és ez a dátum szerepel benne. Vásárláskor a kiküldés előtt ellenőrzöm, hogy a jogszabályok változtak-e a kézirat lezárása óta. Ha nincs változás, akkor ezt rögzítem, ha van változás, akkor azt átvezetem.

Az Információs füzetet névre szólóan kapja meg
Az Információs füzetbe bevezetésre kerül, hogy azt ki vásárolta meg, mert az az Ő példánya.

Kényelmes a beszerzése
A megrendelő űrlap kitöltésével pár perc alatt megrendeli, a fizetés után pedig az Öné a névre szóló példány.

Előnyei
Előnyeiként tartom számon többek között azt, hogy:
(1) vásárlói oldalról időhatékony, mert nem kell érte időpontot egyeztetni, utazni;
(2) költséghatékony a kedvező árazása miatt és
(3) érthetően, egyszerűen van megírva, szükség esetén példákkal is;
(4) nem könyv, ezért rövid, lényegretörő, kis terjedelmű, de érthető;
(5) pdf formában bármely mobil eszközön olvasható.

Mobil eszköz barát
Pdf formátumban kapja kézhez, ami által bármely mobil eszközön olvasható. (A pdf formátumot Adobe Acrobat Reader vagy All Documents Reader programmal lehet olvasni.)

Az Információs füzet előnyei

jogi információt kényelmesen
Akár egy réten is olvashat értékes és hasznos jogi információkat

Az Információs füzet elektronikusan, pdf formátumban érhető el, ezért könnyen, nyomtatás nélkül bármely mobil eszközön magával viheti, olvashatja. Ha szabadidejében szívesen olvas, hasznos jogi információkra tehet szert a fenti jogi kérdésekben.

jogi információ gyorsan
Gyors

Nincs szükség időpont egyeztetésre, nem kell az utazás-tervezéssel és irodába utazással időt tölteni. Csak kitölti a megrendelési űrlapot, kapja a visszaigazolást és fizetés után az információs füzetet.

jogi infót kényelmesen
Kényelmes a beszerzése és utána az olvasás

Gyakorlatilag bármely mobil eszközről, Magyarországról bárhonnan leadható a megrendelés, néhány mező kitöltésével és pár kattintással. Pár perc az egész. 

jogi infót kényelmesen
Nem kell jogszabályok után kutatni, nem kell keresgélni, hogy egyáltalán melyik jogszabályokban van a válasz, mit is mond a jogszabály

Az Információs füzet érthetően ad hasznos, praktikus tájékoztatást. Minden egyes füzet tömény információ. Van olyan füzet, ami témájánál fogva bírói gyakorlatot is tartalmaz.

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

Hogyan készül az információs füzet?

Minden füzet abból a gondolatból indul ki, hogy a jogi tanácsadásaim keretein belül gyakran felmerülő, az érdeklődés középpontjában álló kérdést válasszak. Egy jól körülírható és az Olvasóim számára hasznos kérdést. Ez a kérdés adja a füzet témáját, címét. Ha eszembe ötlött ez a kérdés, akkor a következő állomás azoknak az alkalmazandó jogszabályoknak az összegyűjtése, amikben a címadó kérdésre válaszok találhatóak. Ezekből az összegyűjtött jogszabályokból egy lista készül, amely lista alkotja a felhasznált joganyag című fejezetet. Ezt a fejezetet a témától függően a kapcsolódó bírói gyakorlat és a jogszabály kommentárja is gazdagítja.
A kész lista után a füzet témáját adó kérdés részekre bontása következik. A cím rész-kérdésekre bontásával gazdagodik és mélyül a tartalom, válik egyértelművé az Olvasó számára, hogy mi is tartozik oda. A rész-kérdéseknél ügyelek arra, hogy olyanok is helyet kapjanak, amik a jogi tanácsadásaim keretében felém a gyakran ismételt kérdések között felmerültek. Ezeket a rész-kérdéseket válaszolja meg a füzet, ezáltal válnak a rész-kérdésekből fejezetek. A fejezetek gondos kidolgozása után a kész fejezetek egy ellenőrzési folyamaton mennek keresztül. Ha a füzet átment az ellenőrzési folyamaton, akkor kaphat borítóképet és szerzői jogi információt. Ezzel a kiegészítéssel a füzet teljessé válik és kikerülhet a honlapra az elérhető füzetek sorát gazdagítva.

A vásárlás ÁSZF-jét itt éri el.
Az adatkezelési tájékoztatót itt éri el.

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina